Makeup Revolution Ultra Eye ContourContour Palette voor Ogen

Makeup Revolution Ultra Eye Contour Contour Palette voor Ogen
Makeup Revolution Ultra Eye Contour Contour Palette voor Ogen
Tint Light & Shade 14 gr
11,20

Code: MUR3541 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
15% korting op alles bij je aankoop boven de € 50. Gebruik de code notinonl15 voor een nog betere Kerstshopping ervaring. shop met korting. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
woensdag 18-12-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 17-12-2019

Product beschrijving Makeup Revolution Ultra Eye Contour

Het palet voor de ogenmake-up Makeup Revolution Ultra Eye Contour opent je de mogelijkheden om fantastische variaties op oogmake-up te creëren.

Kenmerken:

  • benadrukt de ogen
  • goed combineerbare kleuren
  • diepe pigmenten
  • alleen matte schaduwen

Ingrediënten:

  • applicator

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de oogleden met de bijgevoegde applicator of met je vingertoppen.

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!