Makeup Revolution Ultra Cream ContourContouring Palette

Makeup Revolution Ultra Cream Contour Contouring Palette
Makeup Revolution Ultra Cream Contour Contouring Palette
13 gr

Code: MUR3236 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Makeup Revolution Ultra Cream Contour
Kenmerken

Het gezichtscontourpalet Makeup Revolution Ultra Cream Contour benadrukt je gelaatstrekken en zorgt voor een betoverende en professioneel ogende make-up.

Kenmerken:

  • markeert gezichtscontouren
  • intense pigmentatie
  • heldert op
  • crèmeachtige textuur

Ingrediënten:

  • spiegel

Hoe te gebruiken:
Breng een lichtere tint aan op de gebieden van het gezicht dat je wilt benadrukken, een donkere tint op plaatsen die je visueel wilt vernauwen of maskeren.

Kenmerken

Tint
Bruin
Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!

Review Makeup Revolution Ultra Cream Contour