Makeup RevolutionReloaded Oogschaduw Palette

Makeup Revolution Reloaded Oogschaduw Palette
Makeup Revolution Reloaded Oogschaduw Palette
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
6,90

Je bespaart 15%
Tint Smoky Neutrals 15 x 1.1 gr
5,80

Op voorraad | Code: MUR07279
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 3-12-2021

Het creëren van de perfecte make-up voor de hele dag is met dit oogschaduwpalette Makeup Revolution Re-Loaded echt een makkie. Op elkaar afgestemde tinten, long-lasting effect en hoge pigmentatie garanderen je volmaakte look.

Kenmerken:

  • make-up voor verschillende gelegenheden
  • gemakkelijke toepassing en long-lasting effect
  • crease-proof, vormen geen deeltjes die onder je oog vallen
  • hoge pigmentatie zorgt voor rijke kleuren

Aanbrengen:
Breng aan met behulp van een applicator of penseel en creëer de gewenste make-up. Voor een klassieke look gebruik je een lichtere tint in je binnenooghoek en werk je verder met donkere tinten richting de buitenkant van je ooglid.

Kenmerken

Tint
zwart, bruin, blauw, grijs, goud, nude
Effect
Matte, metalen, pearl, glanzend

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!