Makeup Revolution Luxury PowderMineraal Poeder

Makeup Revolution Luxury Powder Mineraal Poeder
Makeup Revolution Luxury Powder Mineraal Poeder
Tint Banana 42 gr

Code: MUR4209 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Makeup Revolution Luxury Powder

Ontdek de buitengewone eigenschappen van het minerale poeder Makeup Revolution Luxury Powder Banana. Dit poeder zorgt langdurig voor matte huid, egaliseert en corrigeert haar tint en verlengt de houdbaarheid van je make-up. Je kunt hem gebruiken zowel voor een natuurlijk egaal resultaat met zijdezachte, stralende huid, als voor een “camouflage“ look met hoge dekking en fixatie.

Kenmerken:

  • perfect fixerende make-up en concealer
  • vermindert ongewenste glans van je huid en reduceert roodheid
  • mengt zicht perfect met je huid en creëert een natuurlijk en egaal resultaat
  • hoopt zich niet op in fijne lijntjes en rimpels
  • zeefje zorgt voor gelijkmatige dosering en vergemakkelijkt de applicatie

Samenstelling:

  • veganistisch product
  • glutenvrij

Aanbrengen:
Schud het flesje voor gebruik. Breng aan op de zones die je wilt matteren of breng een fijn laagje op het hele gezicht om je huid te egaliseren en je make-up te fixeren.
Voor een “baking effect“ breng een dikkere laag poeder aan op je T-zone, onder je ogen en op je gezichtscontouren. Wacht 5 minuten en verwijder de overtollige poeder met een grote kwast.

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!

Review Makeup Revolution Luxury Powder