Makeup Revolution Katie PriceContour Palet

Makeup Revolution Katie Price Contour Palet
Makeup Revolution Katie Price Contour Palet
Uitverkoop
19,50

Je bespaart 26%
18 gr
14,48

Code: MUR3469 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
15% korting op alles bij je aankoop boven de € 50. Gebruik de code notinonl15 voor een nog betere Kerstshopping ervaring. shop met korting. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
woensdag 18-12-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 17-12-2019

Product beschrijving Makeup Revolution Katie Price

Het gezichtscontourpalet Makeup Revolution Katie Price benadrukt je gelaatstrekken en zorgt voor een betoverende en professioneel ogende make-up.

Kenmerken:

  • markeert gezichtscontouren
  • heldert op
  • intense pigmentatie

Ingrediënten:

  • spiegel

Hoe te gebruiken:
Breng donkerdere tinten aan op de verdiepingen in het gezicht en het illuminsor op de plaatsen die je wilt benadrukken.

Over het merk Makeup Revolution

De decoratieve cosmetica Makeup Revolution is een echte revolutie op cosmeticagebied. Dit Londense merk heeft een kleurrijk aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en qua prijs bereikbare producten waar je enthousiast over zult worden.

Vooral de luxueuze paletjes met oogschaduwen zijn populair, want die blinken uit door hun pigmentatie en bonte kleurcombinaties. Je cosmeticacollectie zou tenminste één Makeup Revolution-paletje moeten bevatten. Maar je zult in het aanbod van dit merk al snel andere cosmeticajuweeltjes ontdekken. Kijk vooral eens naar de concealers van Makeup Revolution die in vele varianten voor werkelijk elk huidtint verkrijgbaar is.

En last but not least: dit merk wekt je belangstelling ook door het originele, speelse en tegelijkertijd praktische design van zijn producten, waar je verliefd op raakt. Gun je make-up originaliteit en stijl met Makeup Revolution London!