Makeup Obsession Prep Fix GlowVerhelderende Make-up fixer

Makeup Obsession Prep Fix Glow Verhelderende Make-up fixer
Makeup Obsession Prep Fix Glow Verhelderende Make-up fixer
100 ml
7,90

Code: MUO05329 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
donderdag 28-5-2020

Product beschrijving Makeup Obsession Prep Fix Glow
Kenmerken

Het product voor de fixatie van de make-up Makeup Obsession Prep Fix Glow is een onmisbare hulp die ervoor zorgt dat je make-up zelfs na enkele uren nog steeds perfect is.

Kenmerken:

  • bereid de huid perfect voor op het aanbrengen van make-up
  • langdurige fixatie van de make-up
  • verhoogt de weerstand van de make-up

Ingrediënten:

  • veganistisch product

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spuit een gepaste hoeveelheid van het preparaat op je gezicht. Vermijd direct oogcontact. Herhaal wanneer nodig op elk moment van de dag.

Kenmerken

Effect
glowy

Over het merk Makeup Obsession

Jouw nieuwe make-up obsessie! Maak kennis met de decoratieve make-up van Makeup Obsession, waaronder je ongetwijfeld beautyproducten vindt die speciaal voor jou gemaakt lijken te zijn. Geef jezelf een look waarmee je in de menigte beslist niet onopgemerkt blijft.

Poeder, highlighter of blush, een perfect gematcht oogschaduwpalet en een hele reeks andere make-upartikelen worden al snel een onmisbaar deel en geweldige aanvulling van je cosmeticatasje. Verlang je naar intense kleurtinten of eerder een verblindende glans? Met Makeup Obsession kan je hebben wat je maar wil. Het merk evolueert namelijk constant, en dat op basis van feedback van zijn fans.

De cosmetica van Makeup Obsession doet je bovendien ook plezier met de verpakking – elk stuk is namelijk voorzien van een positief motto dat je humeur meteen verbetert. Je dagelijkse make-upsessie wordt een stuk aangenamer met een gladmakende primer, een make-up fixing spray of een concealer die ook roodheid of kringen onder de ogen aankan. Of verlang je naar iets werkelijks speciaals? Dan mag je zeker de lipgloss met holografisch effect niet over het hoofd zien.

Met het Britse merk Makeup Obsession London zal je je kortom niet snel vervelen.

Review Makeup Obsession Prep Fix Glow