Lovea ProtectionBeschermende Melk SPF 15

Lovea Protection Beschermende Melk  SPF 15
Lovea Protection Beschermende Melk  SPF 15
200 ml
7,90

Code: LOV00046 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
vrijdag 22-11-2019

Product beschrijving Lovea Protection

Het beschermende zonnebrandmiddel Lovea Protection is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • voedt en verzorgt de huid
  • het product is waterbestendig

Hoe te gebruiken:
Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat u de huid aan de zon blootstelt. Blijf niet te lang in de zon, ook al heb je middelen tegen verbranding door zonlicht gebruikt.

Kenmerken

Beschermingsfactor
medium bescherming (SPF 15 – SPF 25)
Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Lovea

De gecertificeerde, natuurlijke zonnebrandcosmetica van Lovea bevat minstens 95% en soms zelfs 100% grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Het merk maakt gebruik van de kracht van plantaardige oliën en klei en vanaf de eerste kennismaking wint het je hart met zijn bloemige geuren. Het sleutelingrediënt van alle Lovea-producten is de zeldzame Monoï-olie van Tahiti, die er omwille van zijn vochtinbrengende, voedende en beschermende werking al meer dan duizend jaar gebruikt wordt.

Het merk Lovea ontstond in 1994. Het biedt niet alleen fantastische zonnebrandproducten, maar ook verzorgende gezichts-, lichaams- en haarcosmetica. Bovendien was Lovea het eerste merk dat gecertificeerde natuurlijke verzorgingsmiddelen toegankelijk maakte door het ook aan te bieden in grote winkelketens.

De Lovea gezichtscrème met factor SPF 50+ was in 2017 het eerste product van zijn soort dat het certificaat Ecocert verkreeg. Of je nu deze of een ander Lovea crème, droge olie of zonnemist kiest, je kan er zeker van zijn dat je tevreden zal zijn. De zonnebrandproducten van Lovea bestaan met verschillende beschermingsfactoren, dus echt iedereen vindt zijn gading. Bescherm ook jij je huid nu met het natuurlijke merk Lovea.