L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers

Poederspray voor Volume

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Poederspray  voor Volume
250 ml

Code: LOP4855 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers
250 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers

De haarlak L’Oréal Professionnel Tecni Art Wild Stylers fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • het haar wordt niet vet
  • behoudt flexibiliteit en belast het haar niet
  • verhoogt de natuurlijke glans van het haar

Hoe te gebruiken:
Spuit op droog haar van een afstand van 30 cm.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Fixatie, Meer volume

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.