L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers

Crèmige Pasta voor Matte Uitstraling

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Crèmige Pasta voor Matte Uitstraling
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Crèmige Pasta voor Matte Uitstraling
21,90

Je bespaart 58%
100 ml
9,30

Code: LOP2017 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers
100 ml | 9,30

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers

Het stylingproduct L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • verleent een mat uiterlijk
  • maakt styling gemakkelijker
  • belast het haar niet

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig haar en pas het vervolgens aan in de gewenste vorm.

Kenmerken

Consistentie
pasta
Effect
Meer volume

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.