L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume

Thermofix Spray

1×
L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume Thermofix Spray
L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume Thermofix Spray
L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume Thermofix Spray
25,40
Korting 61%
190 ml
9,80

Code: LOP3105 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume
190 ml | 9,80

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume

Het preparaat voor de warmtebehandeling van het haar L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume biedt effectieve haarbescherming tegen schade veroorzaakt door warmte.

Kenmerken:

  • biedt effectieve bescherming bij de warmtebehandeling van het haar
  • zorgt voor een lichte fixatie
  • vergroot het volume

Hoe te gebruiken:
Spuit een gepaste hoeveelheid op haar voordat je gaat föhnen, de krultang gebruiken of het haar strijken.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Thermische bescherming (föhn, krultang, stijltang)

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.