L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material

Styling Waxpasta Sterke Fixatie

1×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material Styling Waxpasta  Sterke Fixatie
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material Styling Waxpasta  Sterke Fixatie
22,90

Je bespaart 61%
100 ml
8,90

Code: LOP2221 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 21-8-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material
100 ml | 8,90

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material

De haarwas L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material houdt het kapsel perfect in vorm en de applicatie is gemakkelijk. Verrast bovendien door een langdurig uithoudingsvermogen.

Kenmerken:

  • mat effect
  • creëert gemakkelijk het gewenste kapsel

Hoe te gebruiken:
Breng aan op droog haar en pas het aan waar nodig.

Kenmerken

Consistentie
pasta, wax
Effect
Meer volume

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.