L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry

Spray voor Volume van Haarwortel

5×
L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry Spray voor Volume van Haarwortel
L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry Spray voor Volume van Haarwortel
L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry Spray voor Volume van Haarwortel
125 ml
12,40

Code: LOP6518 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry
125 ml | 12,40

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry

De leave-in verzorging L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry geeft je haar na het wassen alles wat het nodig heeft.

Kenmerken:

  • levert volume vanaf de wortels
  • de delicate parfumering zal je haar een heerlijke geur geven

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met een handdoek gedroogd haar. Niet uitspoelen.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Meer volume

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.