L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Volumetry Leave-in Spray voor Volume vanaf de Haarwortel

L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry Leave-in Spray voor Volume vanaf de Haarwortel
L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry Leave-in Spray voor Volume vanaf de Haarwortel
125 ml

Code: LOP13518 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry
Kenmerken

Zeg voor eens en voor altijd vaarwel tegen dat futloze haar. De volumespray L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry zorgt voor een luchtig kapsel – het soort dat jij bewondert. Vanaf nu zal jouw kapsel bewonderd worden.

Kenmerken:

  • geeft het haar volume vanaf de wortels
  • maakt het haar luchtig en laat het er dikker uitzien
  • eenvoudig en snel te gebruiken
  • het haar blijft soepel

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met een handdoek gedroogd haar. Niet uitspoelen.

Kenmerken

Haartype
fijn
Effect
haar volume
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarlengte
lang haar
Niveau van fixatie
lichte fixatie

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry