L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix

geconcentreerde toevoeging voor Gekleurd Haar

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix geconcentreerde toevoeging voor Gekleurd Haar
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix geconcentreerde toevoeging voor Gekleurd Haar
Uitverkoop
10,90

Je bespaart 47%
10 ml
5,80

Code: LOP5226 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
zaterdag 24-8-2019
UPS Air Mail
vrijdag 23-8-2019
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
10 ml | 5,80

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix

Het haarmasker L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • regenereert het haar over de gehele lengte
  • geeft het haar een natuurlijke, gezonde uitstraling

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar, Voeding en regeneratie
Haartype
alle haartypen, beschadigd

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.