L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier, Voedende Shampoo met Kokosolie | notino.nl

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier

Voedende Shampoo met Kokosolie

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier Voedende Shampoo  met Kokosolie
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier Voedende Shampoo  met Kokosolie
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier Voedende Shampoo  met Kokosolie
10,90

Code: LOP6512 | Meer dan 20 st. in voorraad

Silicone Vrij 300 ml

st
GLS
maandag 20-8-2018

Kenmerken

Effect
Herstel van beschadigd haarHerstel van beschadigd haar, Hydratatie
Haartype
beschadigd, droog

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Menu