L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium

regenererende sheet mask voor Sterk Beschadigd Haar

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium regenererende sheet mask voor Sterk Beschadigd Haar
27,40

Je bespaart 55%
250 ml
12,20

Code: LOP6148 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium
250 ml | 12,20

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium

Het haarmasker L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • regenereert het haar over de gehele lengte
  • versterkt de haarvezels

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar.

Kenmerken

Haartype
beschadigd

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.