L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + ProteinGift SetI. (voor Sterk Beschadigd Haar )

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Gift Set  I. (voor Sterk Beschadigd Haar )
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Gift Set  I. (voor Sterk Beschadigd Haar )
Gift Set I. (voor Sterk Beschadigd Haar )

Code: LOP12953 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Intensief Herstellende Masker voor Sterk Beschadigd Haar 250 ml + Herstellende Shampoo voor Sterk Beschadigd Haar 300 ml

Cadeautje voor jou
Geniet voluit van het zomershoppen! Met de code notino10 krijg je 10% korting op je aankoop boven de 70 €. Bij een aankoop boven de 90 € krijg je 15% korting met de code notino15.De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein
Kenmerken

Doe jezelf of je naasten een plezier met de perfecte cosmeticaset L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein. Een pakje vol haarverzorgingsproducten is altijd een geslaagd cadeau.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • haarverzorging voor prachtig haar dat straalt van energie
  • volledige routine voor een prachtige haardos
  • voor beschadigd haar
  • voor regeneratie en voeding van het haar
  • prachtig ingepakt

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Voedend
Set variant
Gift Set
Type hoofdhuid
normale hoofdhuid
Haarproblemen
beschadigd

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein