L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesseolie voor het bestrijden van taai haar

5×
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse olie voor het bestrijden van taai haar
L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse olie voor het bestrijden van taai haar
100 ml

Code: LOP6205 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse
Kenmerken

Gun je haar luxe verzorging. Met de droge olie L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse wordt je haar zacht en glanzend.

Kenmerken:

  • voedt het haar diepgaand
  • herstelt de beschadigde haarstructuur
  • verbetert de haarstructuur
  • beschermt het haar tegen ongunstige invloeden van buitenaf

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig of droog haar Niet afspoelen. Style het haar zoals gewoonlijk.

Kenmerken

Consistentie
olie
Haartype
onhandelbaar

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Mythic Oil Huile Richesse