L’Oréal Professionnel Infinium

Professionele Haarlak Sterke Fixatie

L’Oréal Professionnel Infinium Professionele Haarlak  Sterke Fixatie
L’Oréal Professionnel Infinium Professionele Haarlak  Sterke Fixatie
L’Oréal Professionnel Infinium Professionele Haarlak  Sterke Fixatie
500 ml
8,80

Code: LOP2519 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
L’Oréal Professionnel Infinium
500 ml | 8,80

Beschrijving van de cosmetica L’Oréal Professionnel Infinium

De haarlak L’Oréal Professionnel Infinium Infinium fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • sterke fixatie
  • fixeert grondig alle soorten haar en kapsels
  • langdurig effect
  • geeft het haar vitaliteit en glans
  • eenvoudige en snelle applicatie

Hoe te gebruiken:
Spuit op droog haar van een afstand van 30 cm. Om het maximale volume te bereiken spuit rechtstreeks bij de wortels.

Kenmerken

Effect
Fixatie

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.