L’Oréal ProfessionnelBlond Studio Lightening Powder Verlichtende Poeder

L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder Verlichtende Poeder
L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder Verlichtende Poeder
500 ml

Code: LOP13621 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Alleen voor professioneel gebruik

Beschrijving L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder
Kenmerken

Multifunctioneel poeder geschikt voor toning, highlights en algehele blondering.

Een prachtig blond kapsel als van een professionele kapper? Geen enkel probleem. Het blondeerpoeder L'Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder heeft een hoge doeltreffendheid en creëert in combinatie met een ontwikkelaar een textuur die makkelijk aan te brengen is en goed hecht. Of je nu enkele haarlokken wil oplichten, een haar-stencling-techniek wilt toepassen of je haar algeheel tot 8 tinten lichter wilt maken, dit veelzijdige poeder kan het allemaal.

Eigenschappen:

  • ontkleurt het haar feilloos tot een natuurlijk ogende blonde tint
  • maakt het haar doeltreffend tot wel 8 tinten lichter
  • geschikt voor algehele blondering, highlight-technieken en toning
  • de romige textuur is makkelijk aan te brengen en hecht extreem goed
  • bevordert de keratineproductie, versterkt de haarvezels
  • geeft het haar geen onprettige, chemische geur

Ingrediënten:

  • pro-keratin – versterkt de structuur en het oppervlak van de haarvezels
  • Low-odour-technologie – vermindert een onprettige, chemische geur

Aanbrengen:
Gebruik altijd wegwerphandschoenen. Maak je blondeermengsel door het poeder L'Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder te mengen met een gepaste activerende emulsie of ontwikkelaar. Gebruik een verhouding van 1:1 voor technieken aan de vrije lucht en balayage, 1:1,5 voor highlights in folie en 1:3 voor algehele ontkleuring.

Breng aan op je haar en laat 30-50 minuten inwerken. Spoel het daarna uit met lauw water.

Notino tip:
Het is aanbevolen om het blondeerpoeder L'Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder te mengen met de activerende emulsie met ontwikkelaarseffect L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer. Kies een intensiteit van 20 Vol., 30 Vol. of 40 Vol. afhankelijk van de ontkleuringstechniek en de gewenste mate van oplichting.

Kenmerken

Gebruik
Professionele haarkleuring

Over het merk L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is een toonaangevend Frans merk van haarverzorgingsproducten met een jarenlange traditie. Het behoort tot het wereldberoemde bedrijf L’Oréal, dat in 1909 werd opgericht door Eugène Schueller. Deze jonge chemicus ontwikkelde een speciale formule voor haarverf, die onder de Parijse coiffeurs snel aan populariteit won. Tegenwoordig, nu al meer dan honderd jaar lang, helpt het merk zijn klanten om hun eigen schoonheid en zelfvertrouwen te onthullen.

Producten van L’Oréal Professionnel worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste innovatieve technologieën in samenwerking met de beste kappers.

Het brede portfolio van het merk omvat onder andere professionele haarverzorgingsproducten, zoals de haarverf L’Oréal Professionnel, stylingproducten, maar ook shampoos, maskers en andere haarverzorgingsproducten, die door kappers en stylisten over de hele wereld worden gebruikt. De haarcosmetica van L’Oréal Professionnel is de garantie dat je je haar werkelijk het allerbeste gunt.

Het merk neemt deel aan belangrijke modeshows en geeft zo nieuwe trends aan. Ontdek de geheimen van prachtig haar en gun jezelf een professionele haarverzorging met L’Oréal Professionnel.

Review L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder