L’Oréal Paris Volume Million Lashes WaterproofWaterproef Mascara

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof Waterproef Mascara
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof Waterproef Mascara
Tint Black 9 ml
9,90

Code: LOR0146 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij aankoop van L’Oréal Paris producten boven de 20 EUR ontvang je gratis het exfoliërende masker Pure Clay.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
dinsdag 9-6-2020
UPS Air Mail
maandag 8-6-2020

Product beschrijving L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof
Kenmerken

De mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof geeft je wimpers een maximale lengte en een onwerkelijk volume.

Kenmerken:

  • verdikt de wimpers
  • wordt snel en eenvoudig toegepast
  • verzorgt en versterkt de wimpers

Hoe te gebruiken:
Breng de mascara aan met fijne streken op de wimpers vanaf de wortels tot de uiteinden. Maak voor een groter effect meerdere lagen.

Kenmerken

Tint
Zwart
Soort mascara
waterproof, voor volume
Effect
waterproof

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof