L’Oréal Paris Volume Million LashesMascara voor Volume

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara voor Volume
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara voor Volume
10,95

Je bespaart 27%
Tint Black 10,5 ml
8,00

Code: LOR0145 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 3-3-2020
UPS Air Mail
dinsdag 3-3-2020
  • Product beschrijving
  • Artikelen
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving L’Oréal Paris Volume Million Lashes
Kenmerken

De mascara voor veel volume L’Oréal Paris Volume Million Lashes heeft een extra dik borsteltje met veel haartjes die alle wimpers bewerken en afzonderlijk een laagje mascara geven met perfect aangezette, ongelooflijk volle wimpers als resultaat.

Kenmerken:

  • verdikt je wimpers en geeft ze veel meer volume
  • separeert, verlengt en verft elk haartje
  • belast de wimpers niet, klontert niet, plakt de wimpers niet aan elkaar
  • het borsteltje brengt altijd de optimale hoeveelheid mascara aan

Aanbrengen:
Plaats het borsteltje bij de wimperwortels en kam de wimpers met één lichte vloeiende beweging tot de punten. Pomp nooit met het borsteltje in het product, breng meteen de optimale hoeveelheid mascara aan. De mascara kun je gemakkelijk verwijderen met water een zeep.

Kenmerken

Tint
Zwart
Soort mascara
voor volume

Wij schreven over L’Oréal Paris Volume Million Lashes
Artikelen

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Volume Million Lashes