L’Oréal ParisTrue Match Minerals Poeder Foundation

L’Oréal Paris True Match Minerals Poeder Foundation
L’Oréal Paris True Match Minerals Poeder Foundation
10 gr

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LOR4801

De make-up L’Oréal Paris True Match Minerals effent de tint van je huid en bedekt kleine onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • maakt de huid mat
  • effent de kleurtoon van de huid
  • verheldert de huid

Hoe te gebruiken:
Breng de make-up aan op alle basispunten van het gezicht, voorhoofd, de wangen en kin.

Kenmerken

Consistentie
poeder
Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Licht
Zonbescherming
zonder SPF
Effect
satin
Make-up tint
medium

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.