L’Oréal Paris Pure Clay

Detox Masker

L’Oréal Paris Pure Clay Detox Masker
L’Oréal Paris Pure Clay Detox Masker
50 ml
10,00

Code: LOR2536 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop voor minstens € 15 L'Oréal Paris producten en ontvang 25% korting. Gebruik de code paris25nl in het winkelmandje om de korting te ontvangen. De korting is niet van toepassing op producten in de sale of uitverkoop.
PostNL
dinsdag 25-6-2019
L’Oréal Paris Pure Clay
50 ml | 10,00

Product beschrijving L’Oréal Paris Pure Clay

Het huidmasker L’Oréal Paris Pure Clay Pure Clay zal je huid verwennen en verzorgen.

Kenmerken:

  • ontgift de huid
  • reinigt de huid in de diepte
  • hydrateert in de diepte en voedt intensief

Hoe te gebruiken:
Breng het masker in een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product inwerken gedurende de op de verpakking aangegeven periode.

Kenmerken

Effect
Anti-acne, Detox, Verheldering
Huidtype
normaal, vet
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.