L’Oréal Paris Men Expert Hydra EnergeticStimulerende Douchegel

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Stimulerende Douchegel
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Stimulerende Douchegel
300 ml
3,90

Code: LOR2504 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Product beschrijving L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
Kenmerken

De stimulerende douchegel voor mannen L’Oréal Paris Men expert Hydra Energetic geeft je elke ochtend en energieboost of helpt je nieuwe kracht op te doen na een zware sportactiviteit.

Eigenschappen:

  • 3-in-1 – perfect schoon gezicht, lichaam en haar
  • revitaliseert de huid
  • geeft na gebruik energie en een gevoel van frisheid
  • met een verfrissende houtachtige geur

Ingrediënten:

  • taurine – heeft een opwekkend effect en stimuleert

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic