L’Oréal Paris Men Expert Hydra EnergeticReinigingsgel voor alle huidtypen

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Reinigingsgel voor alle huidtypen
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Reinigingsgel voor alle huidtypen
150 ml

Code: LOR0090 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic

Kenmerken:

  • speciaal ontwikkeld voor mannenhuid
  • verfrist aangenaam

Kenmerken

Actieve stoffen
vitamin C
Consistentie
gel
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.