L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic

Oogverzorging tegen Zwellingen en Donkere Kringen

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Oogverzorging tegen Zwellingen en Donkere Kringen
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Oogverzorging tegen Zwellingen en Donkere Kringen
10 ml
10,80

Code: LOR0091 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
donderdag 27-6-2019
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
10 ml | 10,80

Product beschrijving L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic

De oogverzorging L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic verzorgt de huid rond de ogen en geeft hem de nodige voeding en hydratatie.

Kenmerken:

  • verfrist en regenereert onmiddellijk de huid
  • vermindert wallen en kringen onder de ogen
  • eenvoudige en plezierige applicatie

Hoe te gebruiken:
Breng het preparaat aan op de schone huid van het gebied rond de ogen en klop lichtjes in met je vingertoppen. Gebruik regelmatig.

Kenmerken

Consistentie
gel
Effect
Tegen donkere kringen
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.