L’Oréal Paris Men Expert Hydra EnergeticHydraterende Crème tegen Tekenen van Vermoeiheid

L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Hydraterende Crème tegen Tekenen van Vermoeiheid
L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Hydraterende Crème tegen Tekenen van Vermoeiheid
50 ml
10,45

Code: LOR0525 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 28-5-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-5-2020

Product beschrijving L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic
Kenmerken

De huidverzorging L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic biedt elke ochtend je gezicht alles wat je nodig heeft voor de hele dag.

Kenmerken:

  • regenereert en vitaliseert
  • voedt de huid in de diepte

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Hydratatie, Verheldering
Wanneer te gebruiken
dag en nacht
Actieve stoffen
vitamin C

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic