L’Oréal ParisMen Expert Carbon Protect Antitranspirant Spray

L’Oréal Paris Men Expert Carbon Protect Antitranspirant Spray
L’Oréal Paris Men Expert Carbon Protect Antitranspirant Spray
150 ml
3,98

Op voorraad | Code: LOR2288
1
Cadeautje voor jou
Koop producten van L'Oréal Paris boven de € 15 en krijg de mini top coat nagelllak van Essie als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
woensdag 26-1-2022
Afhaallocaties
woensdag 26-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

De antiperspirant L’Oréal Paris Men Expert Carbon Protect absorbeert optimaal zweet en neutraliseert geur. Geeft je elke dag een fris en schoon gevoel.

Kenmerken:

  • biedt langdurige bescherming
  • beschermt tegen vervelende geur
  • laat geen vlekken achter op de kleding
  • geeft frisheid

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
alle huidtypen

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.