L’Oréal ParisKids Shampoo en Conditioner 2in1 voor Kinderen

L’Oréal Paris Kids Shampoo en Conditioner 2in1  voor Kinderen
L’Oréal Paris Kids Shampoo en Conditioner 2in1  voor Kinderen
250 ml

Code: LOR3183 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Gebruik de code 15hair in het winkelmandje en je hebt de 15% korting op haarvezorgingsproducten. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving L’Oréal Paris Kids
Kenmerken

De shampoo en conditioner 2 in 1 L’Oréal Paris Kids geven je haar een snelle en effectieve verzorging in één product.

Kenmerken:

  • reinigt behoedzaam het babyhaar
  • vergemakkelijkt het uitkammen van fijn haar
  • jeukt niet in de ogen
  • laat het haar zijdezacht en zichtbaar gezond
  • doorgeurt het haar met een delicate geur

Hoe te gebruiken:
Breng aan op je haar, creëer schuim en spoel goed af. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking grondig afspoelen met water.

Kenmerken

Haartype
fijn
Effect
Gemakkelijk doorkambaar haar
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Kids