L’Oréal Paris Glam Bronze GG Cream

Bronzing Gezichtscrème 5in1

L’Oréal Paris Glam Bronze GG Cream Bronzing Gezichtscrème 5in1
L’Oréal Paris Glam Bronze GG Cream Bronzing Gezichtscrème 5in1
L’Oréal Paris Glam Bronze GG Cream Bronzing Gezichtscrème 5in1
Tint Universelle (SPF 25) 30 ml
8,90

Code: LOR2140 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
morgen al woensdag 18-7-2018

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens Huidproblemen
vitaliteit & verheldering

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

 

 

 

 

 

 

 

Menu