L’Oréal ParisElseve Extraordinary Oil Rapid Reviver Balsem voor Droog Haar

L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver Balsem voor Droog Haar
L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver Balsem voor Droog Haar
180 ml

Code: LOR06013 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver
Kenmerken

De shampoo L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

De conditioner L’Oréal Paris Elseve zorgt voor het gemakkelijke uitkammen en de benodigde voeding van je haar, die voor mooi en gezond haar onontbeerlijk zijn.

Kenmerken:

  • regenereert en voedt het haar
  • beschermt het haar tegen beschadiging
  • repareert zowel mechanische als chemische schade

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het met shampoo gewassen haar. Laat het een tijdje werken en spoel daarna grondig af.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Regeneratie, Voedend
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
droog

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.

Review L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil Rapid Reviver