L’Oréal Paris Colorista Washout

verdwijnende kleur voor het Haar

L’Oréal Paris Colorista Washout verdwijnende kleur voor het Haar
L’Oréal Paris Colorista Washout verdwijnende kleur voor het Haar
Tint Aqua 80 ml
7,70

Code: LOR2712 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
vrijdag 28-6-2019
L’Oréal Paris Colorista Washout
Tint Aqua 80 ml | 7,70

Product beschrijving L’Oréal Paris Colorista Washout

De haarverf L’Oréal Paris Colorista Washout verleent je haar een intense kleur en stralende glans.

Kenmerken:

  • kleurt het haar op betrouwbare wijze
  • geeft het haar voeding en hydratatie

Hoe te gebruiken:
Breng aan op droog, ongewassen haar.

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.