L’Oréal Paris Clinically Proven

wimperserum

L’Oréal Paris Clinically Proven wimperserum
L’Oréal Paris Clinically Proven wimperserum
Nieuw
13,40

Code: LOR06302 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
L’Oréal Paris Clinically Proven
| 13,40

Product beschrijving L’Oréal Paris Clinically Proven

Het product L’Oréal Paris Clinically Proven benadrukt je uiterlijk en onderstreept de schoonheid van je ogen.

Kenmerken:

  • ondersteunt en versnelt de groei van de wimpers
  • versterkt en voedt de wimpers
  • voorkomt het uitvallen van de wimpers
  • oftalmologisch getest

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Over het merk L’Oréal Paris

De geschiedenis van L’Oréal Paris begon in 1907, toen de getalenteerde scheikundige Eugène P. L. Schueller een vernieuwende haarverf uitbracht met de naam “Oreál”. Het succes was enorm, wat Eugène stimuleerde zijn onderzoek te vervolgen. In 1909 richtte hij het cosmeticabedrijf Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux op (de voorganger van het tegenwoordige L’Oréal Paris). Tegenwoordig zijn de artikelen van L’Oréal Paris verkrijgbaar in meer dan 120 landen en wordt het merk beschouwd als de wereldleider op schoonheidsgebied.

De filosofie van L’Oréal is eenvoudig – zo werkzaam mogelijke producten tegen een redelijke prijs aanbieden. De crèmes, shampoos, make-ups en alle andere artikelen van het merk L’Oréal zijn ontwikkeld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en je vindt in de samenstelling uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De cosmetica van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door compromisloze kwaliteit en veiligheid. Het feit dat het merk tijdens zijn bestaan tot nu toe vele prijzen gewonnen heeft, getuigt van de uitzonderlijkheid ervan.