Loewe Solo Gift SetI. voor Mannen

Loewe Solo Gift Set  I. voor Mannen
Loewe Solo Gift Set  I. voor Mannen
83,30

Code: LOW00874 | Op voorraad

Eau de Toilette 125 ml + Eau de Toilette 30 ml

1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 18-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 18-5-2021

Beschrijving Loewe Solo
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Loewe Solo doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 125 ml
  • Eau de Toilette 30 ml

Samenstelling

Geursoort
specerijen, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Loewe

Ontdek het Spaanse merk LOEWE.

De geuren van LOEWE zijn letterlijk kunstwerken ontstaan vanuit de natuur. LOEWE parfums worden vervaardigd in Spanje, zijn natuurlijk en organisch en bevatten uiterst geconcentreerde natuurlijke oliën van hoge kwaliteit.

Het verhaal van het merk LOEWE ving al in het jaar 1846 aan in Spanje. In 2013 werd Jonathan Anderson, een van de meest vooraanstaande designers van zijn generatie, benoemd tot creatief directeur, en begon er voor het huis LOEWE een nieuw hoofdstuk waarin gefocust wordt op ambachtelijkheid, de opwindende Spaanse levensstijl en een intellectuele maar toch speelse kijk op mode.

De eerste LOEWE geur die Jonathan voor het merk creëerde, draagt de naam LOEWE 001. Hij ontstond in samenwerking met Nuria Cruelle, de hoofdparfumeuse van het huis LOEWE. De innovatieve en tegelijk subtiele geurcompositie weerspiegelt dezelfde frisheid, diversiteit en vitaliteit als het merk LOEWE zelf onder Jonathans leiding.

Ontdek het ruime aanbod aan LOEWE parfums en probeer enkele van de populairste geuren, zoals bijvoorbeeld de mannengeur LOEWE Solo met verfrissende citrustonen, de eau de toilette voor mannen LOEWE Solo Cedro Eau met houtachtige en kruidige noten, of de eau de parfum LOEWE 7 Anonimo, die bestaat uit bedwelmende noten van wierook en leer. Dames vinden hun gading tussen de geuren LOEWE Aura of LOEWE 001 met aantrekkelijke, houtachtige noten.

 

Review Loewe Solo