LoeweSolo Cedro Eau de Toilette voor Mannen

Loewe Solo Cedro Eau de Toilette voor Mannen
Loewe Solo Cedro Eau de Toilette voor Mannen
Nieuw
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
112,00

Je bespaart 23%
100 ml
85,48

Op voorraad | Code: LOW01003
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

De mannelijkheid, kracht en moed die in jou verborgen zitten, haal je met behulp van de eau de toilette voor mannen Loewe Solo Cedro tevoorschijn. De geur zit barstensvol viriliteit en is een volmaakte benadrukking van je karakter, bij elke stap die je zet.

  • houtachtige geur
  • munt uit op mannen die niet bang zijn om zichzelf te zijn
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • moderne interpretatie van de originele geur

Belangrijke informatie

Ontvlambaar.
Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
Mate , Lavendel , Italiaanse Mandarijn , Nootmuskaat , Basillicum , Amber , Petitgrain , Rode Peper , Virginia Ceder
Geursoort
houtachtig

Ontdek het Spaanse merk LOEWE.

De geuren van LOEWE zijn letterlijk kunstwerken ontstaan vanuit de natuur. LOEWE parfums worden vervaardigd in Spanje, zijn natuurlijk en organisch en bevatten uiterst geconcentreerde natuurlijke oliën van hoge kwaliteit.

Het verhaal van het merk LOEWE ving al in het jaar 1846 aan in Spanje. In 2013 werd Jonathan Anderson, een van de meest vooraanstaande designers van zijn generatie, benoemd tot creatief directeur, en begon er voor het huis LOEWE een nieuw hoofdstuk waarin gefocust wordt op ambachtelijkheid, de opwindende Spaanse levensstijl en een intellectuele maar toch speelse kijk op mode.

De eerste LOEWE geur die Jonathan voor het merk creëerde, draagt de naam LOEWE 001. Hij ontstond in samenwerking met Nuria Cruelle, de hoofdparfumeuse van het huis LOEWE. De innovatieve en tegelijk subtiele geurcompositie weerspiegelt dezelfde frisheid, diversiteit en vitaliteit als het merk LOEWE zelf onder Jonathans leiding.

Ontdek het ruime aanbod aan LOEWE parfums en probeer enkele van de populairste geuren, zoals bijvoorbeeld de mannengeur LOEWE Solo met verfrissende citrustonen, de eau de toilette voor mannen LOEWE Solo Cedro Eau met houtachtige en kruidige noten, of de eau de parfum LOEWE 7 Anonimo, die bestaat uit bedwelmende noten van wierook en leer. Dames vinden hun gading tussen de geuren LOEWE Aura of LOEWE 001 met aantrekkelijke, houtachtige noten.