LoeweEsencia Gift SetI. voor Mannen

Loewe Esencia Gift Set  I. voor Mannen
Loewe Esencia Gift Set  I. voor Mannen
Nieuw
92,80

Op voorraad | Code: LOW01009

Loewe Esencia Eau de Toilette voor Mannen 100 ml + Loewe Esencia Aftershave Balsem voor Mannen 50 ml + Loewe Esencia Eau de Toilette voor Mannen 10 ml

1
PostNL
maandag 6-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 4-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 3-12-2021

Je geur kan je altijd bij je hebben, ook als je van huis weggaat. De parfumset voor mannen Loewe Esencia bevat de volledige versie van de geur én een miniatuurtje dat gemakkelijk in elke bagage past, zodat je je geur altijd bij je kan hebben.

Kenmerken:

  • bevat het gewone formaat van de geur en een miniatuurtje
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Loewe Esencia Eau de Toilette voor Mannen 100 ml
  • Loewe Esencia Aftershave Balsem voor Mannen 50 ml
  • Loewe Esencia Eau de Toilette voor Mannen 10 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, specerijen, houtachtig
Set variant
Gift Set

Ontdek het Spaanse merk LOEWE.

De geuren van LOEWE zijn letterlijk kunstwerken ontstaan vanuit de natuur. LOEWE parfums worden vervaardigd in Spanje, zijn natuurlijk en organisch en bevatten uiterst geconcentreerde natuurlijke oliën van hoge kwaliteit.

Het verhaal van het merk LOEWE ving al in het jaar 1846 aan in Spanje. In 2013 werd Jonathan Anderson, een van de meest vooraanstaande designers van zijn generatie, benoemd tot creatief directeur, en begon er voor het huis LOEWE een nieuw hoofdstuk waarin gefocust wordt op ambachtelijkheid, de opwindende Spaanse levensstijl en een intellectuele maar toch speelse kijk op mode.

De eerste LOEWE geur die Jonathan voor het merk creëerde, draagt de naam LOEWE 001. Hij ontstond in samenwerking met Nuria Cruelle, de hoofdparfumeuse van het huis LOEWE. De innovatieve en tegelijk subtiele geurcompositie weerspiegelt dezelfde frisheid, diversiteit en vitaliteit als het merk LOEWE zelf onder Jonathans leiding.

Ontdek het ruime aanbod aan LOEWE parfums en probeer enkele van de populairste geuren, zoals bijvoorbeeld de mannengeur LOEWE Solo met verfrissende citrustonen, de eau de toilette voor mannen LOEWE Solo Cedro Eau met houtachtige en kruidige noten, of de eau de parfum LOEWE 7 Anonimo, die bestaat uit bedwelmende noten van wierook en leer. Dames vinden hun gading tussen de geuren LOEWE Aura of LOEWE 001 met aantrekkelijke, houtachtige noten.