Liu JoMilano Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Liu Jo Milano Eau de Parfum voor Vrouwen
Liu Jo Milano Eau de Parfum voor Vrouwen
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LUJ02522

Eau de parfum voor vrouwen Liu Jo Milano trekt de aandacht van je zintuigen net zoals jij je voelt aangetrokken door verre plaatsen gehuld in mysterie. Het pad dat deze geurcompositie creëert, volg je elke dag om je verbluffende vrouwelijke charme te vieren.

  • flacon met glitters staat voor de Italiaanse moed
  • ideaal voor de avond en speciale gelegenheden
  • gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur:
Vanaf het eerste moment worden je zintuigen verfrist door de sappige mandarijnen en sinaasappelen die zich verder verfijnd mengen met amandeltonen. Even later herken je een vleugje noten, deze keer hazelnoten die zich perfect mengen met cacaobonen en sinaasappelbloesem. De basisnoten die lang blijven zitten zijn verrijkt met tonkabonen, sensuele vanille, vetiver en patchoeli.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Sinaasappel , Amandelen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Hazelnoot , Cacao
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Vetiver , Patchuli , Vanille
Geursoort
oriëntaalse