Waxverwarmer

Waxverwarmer
Drogisterij
Bevat geen producten compatibel met de filters.
Je hebt gekozen
  • Arcocere

Ontdek praktische ontharingswaxverwarmers

Een volmaakt gladde, haarloze huid op enkele minuten tijd en bovendien in het comfort van je eigen thuis? Probeer eens te ontharen met hars, wat met de praktische harsverwarmer een fluitje van een cent is!

Het gebruik van een waxverwarmer is snel, veilig en betrouwbaar, de wax smelt gemakkelijk en krijgt de perfecte temperatuur en consistentie voor het verwijderen van haartjes met wortels op je benen, onder je oksels, in je gezicht of je intieme delen.

Voor een volmaakt gladde huid heb je kwaliteitsvolle ontharingswax, strips en een waxverwarmer nodig. Als je tijd en geld wilt uitsparen, koop dan alles ineens in een handige ontharingsset met waxverwarmer, die behalve een waxverwarmer, kwaliteitsvolle, praktische roll-on wax en strips ook kalmerende tissues bevat – en dat alles in één handige verpakking voor efficiënte ontharing.

Hoe gebruik je een waxverwarmer

  • Lees vóór het gebruik van de waxverwarmer altijd eerst de gebruiksaanwijzing.
  • Doe de ontharingswax in de verwarmer en steek de stekker van het toestel in het stopcontact.
  • Laat de wax ongeveer 25-30 minuten opwarmen.
  • Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is en vrij van irritatie.
  • Zodra de wax de juiste temperatuur heeft en niet te heet is, kun je hem in de groeirichting van de haartjes aanbrengen op een gebied van ongeveer 15 cm.
  • Druk het papiertje op de wax en verwijder het door het er snel af te trekken tegen de haargroeirichting in.
  • Stel een pas onthaarde huid niet bloot aan de zon gedurende minstens 24 uur.
  • Trek de stekker van de waxverwarmer uit het stopcontact en reinig het toestel alleen met een doek. Dompel de verwarmer nooit onder in water. Resten van de wax mag je in het toestel laten zitten voor een volgend gebruik.

Onze tip: Als je wilt uitproberen of ontharing met hars wel iets voor jou is, of als je alleen fijne haartjes wilt verwijderen, probeer dan eens ontharingswaxstrips die je alleen in je handpalmen hoeft te verwarmen en dan meteen kunt gebruiken.

Geniet van een langdurig gevoel van een fluweelzachte huid! Verken het ruime aanbod aan kwaliteitsvolle wax, handige waxverwarmers, ontharingsstrips en nog veel meer – het beste voor ontharing thuis vind je op notino.nl.