Le Mini Macaron Gel Removal Clipsclips voor de verwijdering van gelnagels

Le Mini Macaron Gel Removal Clips clips voor de verwijdering van gelnagels
Le Mini Macaron Gel Removal Clips clips voor de verwijdering van gelnagels
10 st

Code: LMM02003 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Product beschrijving Le Mini Macaron Gel Removal Clips

Kwel jezelf niet langer met de moeizame verwijdering van gelnagellak. De clips voor het verwijderen van gelnagels Le mini Macaron Gel Removal Clips gebruiken een speciale luchtdichte technologie die de pads met gellak remover precies op hun plaats op de nagel houden. Daarom is de werking van de remover intensiever en gaat het verwijderen van de gelnagellak echt gemakkelijk.

Kenmerken:

  • worden samen met de Le Mini Macaron Gel Polish Remover Pads gebruikt
  • houden de remover pads luchtdicht op de nagel
  • vergemakkelijken aanzienlijk het verwijderen van gel polish van de nagels
  • verstelbare grootte van clips

Hoe te gebruiken:
Gebruik eerst een nagelvijl om de bovenste laag van je gelnagels af te vijlen, zodat de remover daarna beter tot de gel kan doordringen. Plaats daarna op elke nagel een remover pad Le Mini Macaron (geen onderdeel van de verpakking) en houdt ze op hun plaats met de clips. Laat 15 minuten inwerken en verwijder daarna. Was je handen en verzorg ze met je favoriete crème.

Over het merk Le Mini Macaron

Ben je ook dol op gel-manicure die je nagels niet alleen een mooie kleur geeft maar ook kracht en een schitterende glans tot wel enkele weken lang? Voor een geweldig resultaat hoef je vanaf nu niet meer naar een salon. Dankzij Le Mini Macaron kun je zelf de perfecte manicure creëren, gewoon thuis en in slechts 15 minuten! Ga nu voor de absolute revolutie in nail art!

Leuk en gemakkelijk - zo zou elke nagelbehandeling moeten zijn. Omdat nagels het laatste zijn waar je je zorgen over moet maken. Breid de basis gel manicureset Le Mini Macaron uit met gekleurde gel-lakken of gekleurde pigmenten en de tijd besteed aan nagelbehandeling wordt eindelijk geen straf.

De perfecte manicure is volmaakt met perfect verzorgde handen. Verzorgende maskers Le Mini Macaron voor handen en nagels geïnspireerd door zoete Franse snoepjes zijn een gemakkelijke manier om je handen regelmatig te verwennen. Vanille-amandel, mandarijn of roze - wat wordt je favoriet?

Review Le Mini Macaron Gel Removal Clips