Le Mini Macaron Disco Nails for Daysglitters voor de nagels

Le Mini Macaron Disco Nails for Days glitters voor de nagels
Le Mini Macaron Disco Nails for Days glitters voor de nagels
3 gr

Code: LMM02008 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Product beschrijving Le Mini Macaron Disco Nails for Days

Het product Le Mini Macaron Disco Nails for Days garandeert je mooie en gezond ogende nagels.

Kenmerken:

  • versiert de nagels gedetailleerd

Over het merk Le Mini Macaron

Ben je ook dol op gel-manicure die je nagels niet alleen een mooie kleur geeft maar ook kracht en een schitterende glans tot wel enkele weken lang? Voor een geweldig resultaat hoef je vanaf nu niet meer naar een salon. Dankzij Le Mini Macaron kun je zelf de perfecte manicure creëren, gewoon thuis en in slechts 15 minuten! Ga nu voor de absolute revolutie in nail art!

Leuk en gemakkelijk - zo zou elke nagelbehandeling moeten zijn. Omdat nagels het laatste zijn waar je je zorgen over moet maken. Breid de basis gel manicureset Le Mini Macaron uit met gekleurde gel-lakken of gekleurde pigmenten en de tijd besteed aan nagelbehandeling wordt eindelijk geen straf.

De perfecte manicure is volmaakt met perfect verzorgde handen. Verzorgende maskers Le Mini Macaron voor handen en nagels geïnspireerd door zoete Franse snoepjes zijn een gemakkelijke manier om je handen regelmatig te verwennen. Vanille-amandel, mandarijn of roze - wat wordt je favoriet?

Review Le Mini Macaron Disco Nails for Days