Lavendelwater

Lavendelwater
Drogisterij
Bevat geen producten compatibel met de filters.
Lichaam
Bevat geen producten compatibel met de filters.
Je hebt gekozen
  • Voedend

Ontdek de geweldige effecten van lavendelwater

De geur van lavendel heeft een positief effect op onze mentaliteit. Maar lavendelwater kan nog meer en is een veelzijdige hulp voor de huid-, haar- en lichaamsverzorging! 

Hoe gebruik je lavendelwater?

  • Je kunt het op je gezicht of lichaam sprayen voor verfrissing en hydratatie gedurende de dag.
  • Breng het aan op verward haar om het gemakkelijk doorkambaar te maken.
  • Spray het op een verbrande huid om het te kalmeren.
  • Het is ook geschikt voor het verwijderen van make-up. Gebruik een kleine hoeveelheid lavendelwater op een watje en veeg overgebleven make-upresten weg.
  • Breng een paar druppels lavendelwater aan op de hoofdhuid en trakteer jezelf op een verzachtende en hydraterende hoofdmassage.

Lavendelwater voor de huid

Lavendelwater verheldert, verstevigt en reinigt de vermoeide huid. Het is een geweldig product om acne te voorkomen en een enorme hulp bij het kalmeren en koelen van de huid na het zonnebaden. Je kunt het ook rond de ogen of de gevoelige huid gebruiken.

Lavendelwater voor het haar

Lavendel is geschikt voor alle haartypes. Het zorgt voor een heerlijke geur en geeft een gezonde glans. Voor droog en beschadigd haar, maak een haarmasker van lavendelwater, banaan, ricinusolie en kokosolie. Spoel na 90 minuten je haar uit en was het met shampoo.

Lavendelwater tegen acne

Lavendelwater is een ideale keuze voor acne. Gebruik het regelmatig op een schone huid. Gebruik een wattenstaafje om het lavendelwater aan te brengen en laat het intrekken. De symptomen van acne worden verlicht en de algehele conditie van de huid zal verbeteren. Bij ernstige acne wordt aanbevolen om de hele dat door lavendelwater spray te gebruiken.

Wij houden van lavendel! Daarom vind je honderden producten van lavendelwater van lavendelolie tot lavendelparfums. Kies maar!