Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette voor Mannen

1×
Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette voor Mannen
Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette voor Mannen
40 ml
31,50

Code: LAB1212 | Op voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Laura Biagiotti Roma Uomo
Samenstelling

Mannelijkheid en verrassende kwetsbaarheid. Romantiek en modern heden. Dit en nog veel meer in een verfijnde verbinding, weerspiegelt de eau de toilette voor mannen Laura Biagiotti Roma Uomo. Met deze perfecte klassieker demonstreer je volledig de kracht van je karakter.

  • tijdloze houtachtige watergeur voor de elegante mannen
  • gelanceerd in 1995
  • ontworpen door Annick Menardo

Samenstelling van de geur
In het begin word je aandacht getrokken door de tonen van basilicum en mandarijnen die langzaam worden vrijgegeven om je zintuigen te betoveren totdat ze gemengd worden met de sprankelende tonen van geranium. De geurcompositie staat op de basisnoten die je als laatste ruikt, maar die het langst blijven hangen. In Laura Biagiotti Roma Uomo kun je genieten van de combinatie van vanille, sandelhout en cederhout die heel langzaam zullen vervagen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Basillicum
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Eik
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mos, Ceder , Vanille , Sandelhout
Geursoort
water noten, houtachtig

Over het merk Laura Biagiotti

De parfums Laura Biagiotti zijn over de hele wereld net zo bekend en populair als de modeartikelen van deze bijzondere Italiaanse ontwerpster. De modewereld leerde Laura Biagiotti via haar moeder kennen, want ze hielp mee in haar kleermakerij. Ze maakte vervolgens naam door het niet al te populaire kasjmier in de mode te gebruiken. Ze presenteerde in 1972 haar eerste modecollectie voor vrouwen en kreeg toen de naam „de koningin van de kasjmier“.

Precies 10 jaar later betrad ze de wereld van de parfums met de geur Fiori Bianchi. In 1988 creëerde ze het parfum Laura Biagiotti – Roma, dat tot op heden tot de meest verkochte behoort en waarvan ook een versie voor mannen bestaat. De geuren van Laura Biagiotti zijn vol lichte en frisse tonen, niet alleen geschikt voor de Italiaanse zomer, maar je vindt er ook opvallendere en zinnelijke geurcomposities onder die pure elegantie uitdragen.

Review Laura Biagiotti Roma Uomo1