Laura BiagiottiRoma Uomo Aftershave lotion voor Mannen

Laura Biagiotti Roma Uomo Aftershave lotion  voor Mannen
Laura Biagiotti Roma Uomo Aftershave lotion  voor Mannen
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: LAB01868

Hij kalmeert je huid na het scheren, doet ze heerlijk ruiken en vult de geur uit dezelfde collectie perfect aan. De aftershave Laura Biagiotti Roma Uomo is op maat gemaakt van de moderne man die zich graag goed verzorgt.

Kenmerken:

  • kalmeert de huid
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Consistentie
water

De parfums Laura Biagiotti zijn over de hele wereld net zo bekend en populair als de modeartikelen van deze bijzondere Italiaanse ontwerpster. De modewereld leerde Laura Biagiotti via haar moeder kennen, want ze hielp mee in haar kleermakerij. Ze maakte vervolgens naam door het niet al te populaire kasjmier in de mode te gebruiken. Ze presenteerde in 1972 haar eerste modecollectie voor vrouwen en kreeg toen de naam „de koningin van de kasjmier“.

Precies 10 jaar later betrad ze de wereld van de parfums met de geur Fiori Bianchi. In 1988 creëerde ze het parfum Laura Biagiotti – Roma, dat tot op heden tot de meest verkochte behoort en waarvan ook een versie voor mannen bestaat. De geuren van Laura Biagiotti zijn vol lichte en frisse tonen, niet alleen geschikt voor de Italiaanse zomer, maar je vindt er ook opvallendere en zinnelijke geurcomposities onder die pure elegantie uitdragen.