Laura Biagiotti Roma Passione

Douchegel voor Vrouwen 150 ml

Laura Biagiotti Roma Passione Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Laura Biagiotti Roma Passione Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Laura Biagiotti Roma Passione Douchegel voor Vrouwen  150 ml
Douchegel voor Vrouwen 150 ml
9,90

Code: LAB1504 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Laura Biagiotti Roma Passione
Douchegel voor Vrouwen 150 ml | 9,90

Beschrijving van het parfum Laura Biagiotti Roma Passione

Het douchegel Laura Biagiotti Roma Passione is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Laura Biagiotti

Laura Biagiotti – parfums van de koningin van de kasjmier. De Italiaanse modeontwerpster Laura Biagotti is voornamelijk bekend door het feit dat ze kasjmier heeft toegevoegd aan de materialen die in de mode-industrie, en dat met flatterende en tegelijkertijd comfortabele modellen. Het merk dat haar naam draagt, behoort nu tot de succesvolste in Italië en maakt niet alleen kleding, maar ook schoeisel, tassen, accessoires en parfums die over de hele wereld populair zijn.

Laura Biagiotti werd in 1943 in Rome geboren. Uiteindelijk kwam ze de mode binnen door haar moeder die uniformen voor de luchtvaartmaatschappij Alitalia ontwierp. Laura begon haar te helpen in de kleermakerij. In 1965 richtte ze een kledingbedrijf op en in 1972 presenteerde ze haar eerste collectie dameskleding. Vanaf 1982 waren er onder het merk Laura Biagotti ook parfums voor vrouwen en mannen verkrijgbaar die al spoedig over de gehele wereld populariteit verwierven.

Beoordeling Laura Biagiotti Roma Passione

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!