Laura Biagiotti Laura Rosé

Deo Roller voor Vrouwen 50 ml

Laura Biagiotti Laura Rosé Deo Roller voor Vrouwen  50 ml
Laura Biagiotti Laura Rosé Deo Roller voor Vrouwen  50 ml
Laura Biagiotti Laura Rosé Deo Roller voor Vrouwen  50 ml
Deo Roller voor Vrouwen 50 ml
13,90

Code: LAB0064 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
maandag 17-12-2018
Laura Biagiotti Laura Rosé
Deo Roller voor Vrouwen 50 ml | 13,90

Beschrijving van het parfum Laura Biagiotti Laura Rosé

De roll-on deodorant Laura Biagiotti Laura Rosé is een geweldige aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Bestrijdt effectief ongewenst zweten en geeft tegelijkertijd de huid een aangename geur, zodat je je in elke situatie zelfbewust zult voelen.

Over het merk Laura Biagiotti

Laura Biagiotti – parfums van de koningin van de kasjmier. De Italiaanse modeontwerpster Laura Biagotti is voornamelijk bekend door het feit dat ze kasjmier heeft toegevoegd aan de materialen die in de mode-industrie, en dat met flatterende en tegelijkertijd comfortabele modellen. Het merk dat haar naam draagt, behoort nu tot de succesvolste in Italië en maakt niet alleen kleding, maar ook schoeisel, tassen, accessoires en parfums die over de hele wereld populair zijn.

Laura Biagiotti werd in 1943 in Rome geboren. Uiteindelijk kwam ze de mode binnen door haar moeder die uniformen voor de luchtvaartmaatschappij Alitalia ontwierp. Laura begon haar te helpen in de kleermakerij. In 1965 richtte ze een kledingbedrijf op en in 1972 presenteerde ze haar eerste collectie dameskleding. Vanaf 1982 waren er onder het merk Laura Biagotti ook parfums voor vrouwen en mannen verkrijgbaar die al spoedig over de gehele wereld populariteit verwierven.

 

Beoordeling Laura Biagiotti Laura Rosé

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!