LanvinModern Princess Eau Sensuelle Eau de Toilette voor Vrouwen

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Eau de Toilette voor Vrouwen
Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
35,20

Je bespaart 17%
90 ml
29,10

Op voorraad | Code: LAV01655
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Geïnspireerd door de rebelse natuur en het onschuldige gezicht van alle moderne prinsessen - dit is eau de toilette van Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle. Houd je van je vrijheid en ben je niet bang om jezelf te bevrijden van gevestigde conventies? Dan kan deze geur je ontwapenende charme uitstekend onderstrepen.

  • fruitig-bloemige geur
  • voor moderne, avontuurlijke vrouwen
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur
De Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle geur opent met sappige fruitige tonen van roze grapefruit, citroen, perzik en tangerine. Ze mengen zich geleidelijk met het bloemige hart dat de bedwelmende essenties van jasmijn, pioen, peer en oranjebloesem verbergt. De geurcompositie komt tot zijn recht met de basisnoten van muskus, sandelhout en harmonische vanille.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Grapefruit , Citroen , Perzik , Tangerine
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Jasmijn , Pioenroos , Peer
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Muskus , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig

De geurcomposities van Lanvin parfums zijn opwindend en doordacht tot de laatste toon. Ze verbeteren altijd je humeur en geven je stijl gerenommeerde Franse charme en Parijse elegantie.

Een van de oudste modehuizen in Parijs werd opgericht in 1889 en beperkt zijn productie niet meer tot kleding en modeaccessoires. Veel parfums van Lanvin veroveren de harten van veel vrouwen over de hele wereld. Alle geuren van Lanvin zijn fris, tijdloos en altijd elegant. De legendarische Lanvin Arpège, gecreëerd door de oprichtster Jeanne Lanvin als verjaardagscadeau voor haar dochter, zal je verwennen met de onmiskenbare tonen van vanille en sandelhout.

In de bedwelmende Lanvin Éclat d´Arpège wordt gecombineerd de fluweelachtige zoetheid van sering, perziken en pioenrozen. Eau de parfum Modern Princess viert met de sprankelende fruitig-bloemige compositie de moderne vrouw die haar eigen lot creëert. Dankzij Lanvin Marry Me! kun je van een geur genieten die net zo magisch is als de ware liefde. De pure bloemige hartnoten geven de geur een betoverend effect terwijl muskus in combinatie met cederhout een harmonieuze basis creëert.