Product beschrijving Lancôme Teint Idole Ultra Wear
Kenmerken

Verbeter de uitstraling van je huid tot liefst 24 uur lang! De matterende vloeibare foundation Lancôme Teint Idole Ultra Wear blijft onberispelijk en perfect zelfs tijdens de zwaarste en langste werkdag.

De long-lasting make-up Teint Idole Ultra Wear matteert de huid en geeft de glans geen kans. Dankzij de hoge dekking die de hele dag blijft, hoeft het niet bijgewerkt te worden. Dit is een hoogwaardige make-up waar je altijd op kunt rekenen.

Kenmerken:

  • optimaal comfort 24 uur lang en long-lasting dekking zonder bijwerken
  • hoogdekkende make-up met een fluweelzachte matte finish
  • camoufleert roodheid, vergrote poriën en andere oneffenheden
  • smelt heerlijk samen met je huid dankzij de vloeibare, magisch lichte textuur
  • je huid is fluweelzacht, mat maar zonder het masker-effect

Samenstelling:

  • 37% water en 10% hydraterende stoffen – de huid is niet uitgedroogd of ruw
  • NAI speciale pigmenten – behouden de juiste pH van je huid gedurende de hele dag
  • de matterende base bevat silica en perliet
  • SPF 15 – bescherming tegen de uv-straling

Aanbrengen:
Breng de Lancôme make-up aan met een plat penseel met snelle bewegingen op een goed gehydrateerde huid. Werk vanuit het midden van het gezicht naar buiten. Probeer niet te veel product te gebruiken.

Kenmerken

Consistentie
fluid
Huidtype
vet, voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Volledig
Zonbescherming
met SPF
Effect
long-lasting

Wij schreven over Lancôme Teint Idole Ultra Wear
Artikelen

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.

Review Lancôme Teint Idole Ultra Wear