Lancôme Soleil Bronzer

Hydraterende After Sun Lotion

Lancôme Soleil Bronzer Hydraterende After Sun Lotion
Lancôme Soleil Bronzer Hydraterende After Sun Lotion
Lancôme Soleil Bronzer Hydraterende After Sun Lotion
200 ml
31,60

Code: LAM1738 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 24-1-2019
Lancôme Soleil Bronzer
200 ml | 31,60

Beschrijving van de cosmetica Lancôme Soleil Bronzer

Het middel na het zonnebaden Lancôme Soleil Bronzer zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • verzorgt en regenereert
  • laat de huid fluweelzacht achter
  • kalmeert de huid na het zonnebaden

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.