Lancôme Rénergie

Cosmetica Set I.

Lancôme Rénergie Cosmetica Set  I.
Lancôme Rénergie Cosmetica Set  I.

Code: LAM6466 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Set bevat: Rénergie Anti-Wrinkle Firming Treatment 50 ml + Rénergie Multi-Lift Daycream 15 ml + Advanced Génifique Youth Activating Concentrate 7 ml + Rénergie Nuit Multi-Lift Lifting Firming Anti-Wrinkle Night Cream 5 ml

Kenmerken

Effect
Anti-ageing
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Lancôme

De geschiedenis van Lancôme, het wereldberoemde merk van kwaliteitscosmetica, wordt al meer dan 80 jaar geschreven. Vanaf de oprichting in 1935 worden de producten van Lancôme gekenmerkt door aantoonbare resultaten en een Franse bekoorlijkheid.

Al in het jaar van de oprichting van het merk bracht de onderneming haar eerste parfum op de markt en het enthousiasme van het publiek liet niet lang op zich wachten. Een jaar later werd de eerste huidcrème van Lancôme ontwikkeld, die tot op heden door de uitzonderlijke eigenschappen een essentieel onderdeel van de cosmetica van elke vrouw vormt. Tegenwoordig behoren de preparaten en parfums van Lancôme tot de best verkochte in hun categorieën.

Het merk Lancôme huldigt vrouwen en helpt ze om aan zelfvertrouwen te winnen. Ontdek ook jij de cosmetica en geuren van Lancôme – het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jezelf te zijn en je fantastisch te voelen.